MiToo Sports och Golfgeist går samman

PRESSMEDDELANDE 2017-01-20

 

MiToo Sports AB och GolfgeistAB har idag gemensamt beslutat att gå samman för att bilda Sveriges och Nordens Största och ledande Distributör inom Golf-Segmentet.

 

Bolagen kommer att under första halvåret 2017 att fortsätta arbeta som två individuella bolag, men kommer under hösten 2017 och under införsäljningsperioden 2018 att jobba som ett bolag.

 

– MiToo Sports starka varumärken, Under Armour – Golf, Motocaddy – Elvagnar med tillbehör, Volvik – färgade golfbollar och Henrik Stenson Eyewear – Glasögon för on och off course, kommer att på ett utmärkt sätt komplettera vårt sortiment av tillbehör, vagnar och bagar bestående av varumärken såsom Ogio, Bagboy, US Kids, Golf Pride, MacGregor, Heavy Putters, m fl säger, Tobias Hankers på Golfgeist.

 

– Vi avser att genom vår gemensamma storlek och breda sortiment uppnå betydande skalfördelar och bli större och bättre inom lagerhållning, distribution och försäljning. Samtidigt som vi kan reducera våra totala kostnader och bli en ännu bättre och effektivare Distributör inom vårt segment vilket kommer att gynna både våra leverantörer och kunder, säger Lars Söderberg på MiToo Sports.

 

Pontus Gunlycke har samtidigt valt att omgående anta nya utmaningar. För frågor vänligen kontakta: Tobias Hankers, Golfgeist AB +46303 79 85 80, Lars Söderberg, MiToo Sports AB +4670721 45 09