Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Bästa kund, 
 
God fortsättning på det nya golfåret!
 
MiToo Sports och Golfgeist gick i höstas samman för att bilda Sveriges och Nordens ledande distributör inom golfsegmentet.  Vi har nu ett gemensamt produktutbud med såväl katalog och lager. Katalogen hittar ni här; Mitoo & Golfgeist katalog 2018
 
För att kunna nå vårt mål, att utveckla verksamheten och för att ge er den bästa servicen har vi rekryterat en ny VD, Daniel Tidebrink. Daniel är 42 år och kommer närmast ifrån marknadsplatsen Citiboard där han varit VD i flera år. Daniel har en stor erfarenhet av entreprenörskap, affärsutveckling, processtyrning och digitalhandel. Inte minst har han ett genuint intresse för golf och är dessutom en skicklig golfspelare.
 
”Det känns otroligt kul att hoppa på denna spännande resa. Branschen står inför ett antal intressanta utmaningar och förändringar. Jag ser fram emot att träffa alla er och tillsammans vårt duktiga team utveckla vår gemensamma affär. Ni når mig på daniel@mitoo.se alt +46 702 927 670.”
 
Sammanslagningen, det nyinflyttade lagret på 1300m2 i Kungälv och rekryteringen av ny VD kommer gynna vår gemensamma affär. Vi tittar nu framåt i utvecklingsprocessen samtidigt som vårt gemensamma breda sortiment ger oss skalfördelar vilket gynnar våra kunder och leverantörer. Vi kommer förbättra lagerhållning, distribution och förenkla försäljning. Samtidigt som vi kan reducera våra totala kostnader och bli en ännu bättre och effektivare distributör.
 
Vi ser alla fram emot att få serva er och hoppas på mycket gott samarbete 2018 med flera starka varumärken och bra tillbehör.
 
Vi vill vara er kompletta golfdistributör!
 
Med vänliga hälsningar,
 
Lars Söderberg, 
Styrelseordförande
+46 707 214 509 
 
  
P.S. För beställningar ring eller maila, vi skickar samma dag!